Pages Navigation Menu

Prezentare club

BODY EXPRIM by VTour 360

To view virtual tour properly, Flash Player 9.0.28 or later version is needed. Please download the latest version of Flash Player and install it on your computer.


Centrul se intinde pe 2 niveluri, pe o suprafata de 1700 mp si detine multiple zone pentru antrenament si relaxare.

Piscina

Adancime 1,40 m, lungime 17 m, latime 5 m dotat cu sisteme moderne ce respecta standarde europene de igienizare: sisteme de recirculare şi filtrare permanentă a apei; Mentinerea unei temperaturi constante optime pentru desfaurarea activitatilor este asigurata de o instalaţie de climatizare şi dezumidificare automată. Temperatura apei este de 28-30°;

1 sala fitness

Sala de fitness dotata corespunzator cu echipamente moderne : zona cardio (benzi, bicilete, steppere) , zona de aparate multifunctionale si zona de greutati;

4 sali pentru activitati de grup

  • 1 sala de dans si activitati coregrafice
  • 1 sala de aerobic
  • 1 studio de cycling
  • 1 sala de kombat, arte martiale

8 vestiare

Vastiarele sunt modern utilate cu dusuri, dulapuri individuale cu cheite pentru siguranta bunurilor personale, prosoape, uscatoare de maini si par (4 vestiare pentru adulti si 4 vestiare pentru copii, viu colorate utilate cu mobilier special).

Sauna

Sauna pentru momente de ralaxare. Ideala pentru eliminarea toxinelor din organism. Va recomandam alternarea sedintelor de sauna cu inotul in piscina.

Solar Turbo vertical

Intimitatea este garantata, solarul beneficiind de incapere speciala.

2 cabinete de masaj

In cabinetele de masaj va veti putea rasfata cu momente de relaxare sau puteti opta pentru pachete de remodelare corporala: masaj anticelulitic si termocuverta.

Receptie

Receptia este spatioasa dotata cu Fitness bar, vitrina vanzare produse si vitrina echipament sportiv.

2 spatii de asteptare

In spatiile de asteptare puteti consuma un suc, o apa sau o cafea in timp ce urmariti un program tv, la plasma din dotare sau cititi o revista.

2 birouri de consultanta

La departamentul de consultanta veti primi indrumare si informatii cu privire la abonamente.