Pages Navigation Menu

Iancu Adriana

 Hey :), ma numesc Adriana si am fost intotdeauna indragostita de miscare, fapt pentru care incerc sa realizez si sa impartasesc zilnic din frumusetea acestui domeniu.
Am indragit de mica gimnastica si dansul sportiv care m au adus usor-usor in salile de fitness unde am aflat un domeniu al sanatatii care imbina nutritia, legile miscarii si frumusetea. Recent, m-am specializat in acest domeniu prin cursul de instructor aerobic-fitness din Unefs. Am antrenat baieti si fete in sala de forta si am lucrat o mica perioada de timp cu copii carora le-am fost intructor de dans.
Desi am inclinatii spre medicina, matematica, IT, dorinta de a-mi indeplinii visul copilariei m-a adus la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti unde traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii.
Facultatea mi a daruit o noua pasiune: inotul, fiind sportul in care mi-am ales sa ma specializez. Voluntariatele din cadrul Unefs, disciplinele realizate pe ramura Sport si Performanta Motrica si iubirea pt copii si oameni m-au pregatit pentru interactiunea antrenor- sportiv.
Sa fac parte din echipa de antrenori Bodyexprim reprezinta mai mult decat un vis devenit realitate: Bodyexprim este una din cele mai frumoase sali pe care le-am vazut, iar colegii mei sunt oameni minunati cu foarte bune aptitudini pentru sport si daruire.
Va astept la clasele de inot si va doresc spor(t) in toate!