Buna. Ma numesc Tania (Tatiana Paslariu) si sunt antrenor personal fitness in cadrul clubului BodyExprim. Aici, tin clase si de AquaGym, Circuit Fitness, Butt and Abs, Silhouette Contour, etc.

            Calificarile mele sunt urmatoarele:

=INSTRUCTOR AUTORIZAT DE FITNESS, (recunoscut de MINISTERUL MUNCII SI EDUCATIEI),

=ANTRENOR PERSONAL NIVEL 4, cu specializarea in CARDIO FITNESS, CULTURISM si ANTRENAMENT FUNCTIONAL, (recunoscut de EUROPE ACTIVE si de EUROPEAN REGISTER OF EXERCISE PROFESSIONALS),

=INSTRUCTOR DE KETTLEBELL NIVEL 1, (recunoscut de INTERNATIONAL KETTLEBELL LIFTING TRAINING CENTER  ACADEMY),

=INSTRUCTOR DE BOSU® BALANCE, (recunoscut de BOSU® International).

 

            Povestea mea:

   Am facut sport de la varsta de 3 ani (gimnastica, inot, ski, scuba-diving, tir cu arcul, tir cu pistolul, tenis de camp, etc.) insa absolvirea Facultatii de Management-Marketing si a Masteratului de Informatica Economica mi-au impins pasii inspre munca de birou. Din cauza lipsei timpului de a mai face sport, stresului, dietei alimentare necorespunzatoare, am inceput sa iau proportii, ajungand la greutatea, greu de imaginat, de 105 kg.

 

Cu ajutorul fitness-ului, dietei alimentare si odihnei am reusit sa ajung ceea ce sunt acum (80% din ceea ce imi doresc sa fiu d.p.d.v. al fizicului).

   Sunt o persoana pozitiva, cu personalitate extrovertita, atenta la detalii si cu o dorinta extrema de a ma dezvolta si de a invata cat se poate de multe.

 

                                                                  Toti putem reusi!