Instructor inot

Am practicat inotul de performanta de la varsta de 7 ani, timp de 9 ani, in care am avut rezultate remarcabile fiind pe podium la fiecare competitie municipala, nationala sau internationala.

Probele de inot la care am excelat fiind cele de anduranta (100-200m fluture, 400-800-1500m craul), lucru care a iesit in evidenta si mai tarziu cand am inceput sa concurez la competitii de Triatlon, sport pe care il pratic si in prezent la varsta de 27 de ani.

In Triatlon am castigat intotdeauna prima pozitie la categoria mea de varsta.

Sunt calificat ca:

-Instructor de inot acreditat de ministerul Tineretului si Sporturilor;

-in curs de obtinere a gradului de antrenor de natatie la CNFPA;

-Instructor de aerobic-fitness;

-Antrenor personal in aerobic si fitness;

In perioada in care am profesat ca instructor de inot, am lucrat cu copii si adulti cu varsta intre 3 si 65 de ani, timp in care mi-am atins de fiecare data obiectivele.

Am antrenat grupe de copii cu varsta de 6-9 ani la performanta , avand rezultate remarcabile la campionatele municipale si locale, obtinand zeci de medalii la probe individuale si de stafeta.

Sunt de parere ca un drum catre un stil de viata sanatos din punct de vedere fizic si psihic, porneste de la practicarea unui sport, in special inotul (la copii), lucru care ne responsabilizeaza si ne disciplineaza.

Unul din scopurile mele este acela de a insufla intr-un mod placut ideea ca sportul reprezinta echilibrul emotional si fizic.