Clubul BodyExprim imbina intr-un stil propriu, sportul cu arta. Vizam atat latura tehnico-motrica, dar si pe cea artistica, urmarim atat modelarea corporala, dar si echilibrul psihic si componenta emotionala.

Va invitam la miscare pe toti, copii, tineri sau adulti! Pentru fiecare categorie de varsta sau nivel de pregatire, va propunem o gama larga de activitati, deosebit de atractive. Serviciile sunt oferite atat pentru persoane fizice cat si pentru companii.

Echipa de profesionisti va este alaturi cu programe complexe de miscare, ce urmaresc mentinerea sanatatii si a vitalitatii, prelucrarea armonioasa a corpului, relaxarea si starea de bine fizica si psihica, constientizarea propriului potential motric si expresiv. Totodata, copiii si tinerii au posibilitatea sa practice chiar la nivel de performanta si show unele discipline sportive sau dansul.

Centrul nostru dispune de piscina, sala de cycling, sala de fitness si trei sali foarte mari, de peste 120 mp fiecare, utilate cu pardoseli sportive, instalatii de climatizare, sisteme audio-Dvd-Tv, oglinzi, aparatura si accesorii sportive de cea mai buna calitate, provenite de la firme de renume mondial. Va punem la dispozitie, patru vestiare pentru copii, patru vestiare pentru femei si barbati, grupuri sanitare, sauna, doua sali de masaj, solar, sala de asteptare, receptie, bar sportiv. Toate sunt utilate corespunzator si va ofera confortul si ambientul necesar.

Dorim sa aratati bine, dar sa fiti si sanatosi, sa puteti sa comunicati prin miscare si gest propria personalitate. Programele noastre va vor stimula nu numai corpul, dar si creativitatea, expresivitatea.

Vino in echipa noastra si vei deveni dependent de BodyExprim!

Prezentare Club

Centrul se intinde pe 2 niveluri, pe o suprafata de 1700 mp si detine multiple zone pentru antrenament si relaxare.

Piscina

Adancime 1,40 m, lungime 17 m, latime 5 m dotat cu sisteme moderne ce respecta standarde europene de igienizare: sisteme de recirculare şi filtrare permanentă a apei; Mentinerea unei temperaturi constante optime pentru desfaurarea activitatilor este asigurata de o instalaţie de climatizare şi dezumidificare automată. Temperatura apei este de 28-30°;

1 sala fitness

Sala de fitness dotata corespunzator cu echipamente moderne:

-zona cardio (benzi, bicilete, steppere) ;

-zona de aparate multifunctionale;

-zona de greutati.

4 sali pentru activitati de grup

-1 sala de dans si activitati coregrafice

-1 sala de aerobic

-1 studio de cycling

-1 sala de kombat, arte martiale

8 vestiare

Vastiarele sunt modern utilate cu dusuri, dulapuri individuale cu cheite pentru siguranta bunurilor personale, prosoape, uscatoare de maini si par (4 vestiare pentru adulti si 4 vestiare pentru copii, viu colorate utilate cu mobilier special).

sauna

Sauna pentru momente de ralaxare. Ideala pentru eliminarea toxinelor din organism. Va recomandam alternarea sedintelor de sauna cu inotul in piscina.

solar turbo vertical

Intimitatea este garantata, solarul beneficiind de incapere speciala.

2 cabinete de masaj

In cabinetele de masaj va veti putea rasfata cu momente de relaxare sau puteti opta pentru pachete de remodelare corporala: masaj anticelulitic si termocuverta.

receptie

Receptia este spatioasa dotata cu Fitness bar, vitrina vanzare produse si vitrina echipament sportiv.

2 spatii de asteptare

In spatiile de asteptare puteti consuma un suc, o apa sau o cafea in timp ce urmariti un program tv, la plasma din dotare sau cititi o revista.

2 birouri de consultanta

La departamentul de consultanta veti primi indrumare si informatii cu privire la abonamente.