Dacă vă pregătiți mâncarea pentru câteva zile înainte

Pentru a începe să pierdeți în greutate,

Trebuie să decideți acest pas decizia trebuie să se bazeze exclusiv pe convingerea noastră că vrem cu adevărat să pierdem în greutate dacă vom pierde în greutate pentru orice alt motiv decât propriile noastre convingeri.

Pentru a începe să pierdeți în greutate,

Suntem susceptibile de a eşua Sfat 2: Calculați aportul caloric aportul caloric ne va ajuta să ne orientăm mai bine în alimentele pe care ar trebui să le consumăm. Pentru a pierde în greutate în mod eficient, este important să intrați într-un deficit de calorii în care avem mai mult exercițiu decât mâncăm. O instrucțiune detaliată privind modul de calculare a aportului caloric poate fi găsită în articol: Cum se calculează aportul caloric raportul corect de nutrienți dacă știm deja aportul nostru caloric, atunci este important să-l umpleți cu alimente adecvate care ne vor da suficiente macronutrienți.

Proteinele, grăsimile și carbohidrații sunt incluse în macronutrienții de bază. Ar trebui să consumăm aproximativ 1,5-2 g de proteine pe 1 kg de greutate, 2 g de carbohidrați pe 1 kg de greutate și 0,5 g de grăsime pe 1 kg de greutate. Toate informațiile necesare despre proteine, grăsimi și carbohidrați pot fi găsite în articol: nu există calorii ca calorii carbohidrații potriviți și indicele glycemic carbohidrații pot fi împărțiți în două grupe mari, și anume carbohidrații complexi și zaharurile.

Carbohidrații complexi sunt alcătuiți din mai multe unități structurale și determină organismul să consume mult mai lent decât zaharurile simple. Absorbția lentă a carbohidraților complexi determină creșterea rapidă a nivelului zahărului din sânge și apoi nu avem pofte și foame falsă.

Valoarea indicelui glicemic ne determină

Exact cât de repede sunt absorbiți carbohidrații cu cât numărul indicelui glicemic este mai mic, cu atât mai lent sunt absorbite carbohidrații mai multe despre carbohidrați pot fi citite în articol: nu ne temem de carbohidrați.

Valoarea indicelui glicemic ne determină

Prezentare generală și diferențe între carbohidrații complexi și zaharuri regularitate Încă un cântec nu vom fi subțire fără. Lipsa alimentelor forțează corpul nostru să păstreze în mod constant în stocuri ceea ce mâncăm accidental. Dacă dăm corpului sentimentul că nu trebuie să-și facă griji cu privire la alimente, atunci nu va stoca atât de mult în grăsime și va arde mai mult. Ar trebui să avem aproximativ 5 mese mai mici pe zi. În fiecare zi.

Peste noapte, există marșuri regenerative în corpul nostru care ne slăbesc. Un mic dejun sănătos și consistent dimineața, vom da corpului doza necesară de energie și vom începe metabolismul. Pentru ca pierderea în greutate să fie cu adevărat eficientă, este important să ne pregătim sau să punem totul împreună.

Așa că nu se va întâmpla cu noi, am ratat mâncarea, ca întotdeauna avem o cutie. Mai mult decât atât, este mult mai probabil că nu vom eșua și nesáhneme nimic nesănătos, deoarece nu trebuie să inventeze ceea ce mănânc. Mișcarea ar trebui să avem în fiecare zi, dar o plimbare lentă cu câinele în jurul parcului, patine cu rotile cu un prieten gabby, sau înot cu copiii, toate în timp ce mișcarea este, dar nu chiar greu aceasta este o mișcare de răgaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *