Reflexoterapie holistica

Reflexologia, presopunctura, tehnicile reiki cat si alte proceduri reprezinta “instrumente” de echilibrare fizica si energetica si de initiere a procesului de autovindecare la pacient.

Masaj anticelulitic

Masajul anticelulitic reprezinta solutia de a scapa de „coaja de portocala“. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulita.

Masaj de relaxare

Masajul de relaxare este un masaj general, al intregului corp, care are ca scop eliminarea rapida a oboselii, relaxarea musculara si generarea unei stari generale bune. Este extrem de eficient in cazul starilor de oboseala accentuata. Masajul nu este unul brutal sau dureros asa ca va puteti lasa corpul „sa pluteasca”. 

Masaj terapeutic

Masaj terapeutic face parte din categoria masajelor corporale cu rolul de a da tonicitate pielii si musculaturii. Este recomandat in perioadele postoperatorii, in cazul sedentarismului si pentru orice cauza ce genereaza atrofie musculara. 

Masaj facial

Dispunem de sala de masaj modern utilata, cu un decor deosebit, cearceaf de unica folosinta, ambient muzical, aromaterapie. Masajul este realizat de personal specializat in tehnicile de masaj.