Personal trainer

Ti-ai stabilit niste obiective si esti pregatit/a sa le indeplinesti?

Instructorii BodyExprim, prin calificarile si experienta lor, te ajuta sa obtii rezultatele dorite in cel mai scurt timp.

Pentru ca antrenamentele sa decurga usor si placut, instructorii vor tine cont de preferintele tale si iti va structura programul perfect de antrenament.

Pe perioada trainingului personal, instructorul iti va evalua si structura programul in functie de reactia organismului tau.

Asadar, te asteptam sa practici sport cu placere si rezultate bune!

Fitness si bodybuilding

Dispunem de sala de fitness si bodybulding moderna, echipata complet cu aparate pentru toate grupele musculare. Sala este echipata cu aer conditionat, sistem audio performant, LCD-uri, bar. Aparatele de fitness si cardio sunt marca Oemmebi, brand italian de renume european ce se respecta prin calitate ridicata si printr-un design modern. In sala de fitness din cadrul complexului sportiv BodyExprim accesul la servicii de calitate este garantat! Personalul calificat va va indruma astfel incat sa obtineti rezultatele dorite. Dispuneti de toate conditiile necesare pentru a va imbunatati conditia fizica si tonusul muscular si pentru a va modela armonios corpul.