Cursurile scolii de dans Trouble Crew isi propun sa formeze nu numai dansatori, dar si oameni. Oameni care capata incredere in sine, oameni care invata sa iubeasca dansul si care inteleg cat de importanta este miscarea pentru sanatatea noastra fizica si mentala.

Noi, in loc de eu! Cursurile Trouble Crew constituie pe langa o buna modalitate de a evolua ca si dansator, o ocazie de a invata ce inseamna si cat de importanta este munca in echipa pentru reusita unui scop comun.

Acum scoala are peste 100 de persoane. In general, cei care aleg cursurile noastre de dans sunt tinerii. Dar ne adresam tuturor celor care sunt pasionati de dans, celor care pur si simplu doresc sa se mentina in forma, celor care doresc sa isi perfectioneze miscarile, sau celor ce cauta performanta. Pe scurt, tuturor celor care doresc sa descopere lumea dansului alaturi de noi.

Modul de organizare a scolii da posibilitatea oricarui cursant sa acceada in Trupa Trouble in urma rezultatelor obtinute de-a lungul timpului si a promovarii unor examene organizate la fiecare sase luni.

Demonstram zi de zi ca prin educatie si experienta, oricine poate deveni un dansator foarte bun, indiferent de varsta sau locul din care provine. Alaturi de noi oamenii invata ca fiecare miscare din viata de zi cu zi poate prinde culoare atunci cand este exprimata prin dans.

Promovam stiluri de dans deja consacrate in afara: street dance (hip hop, locking, popping, dancehall, c-walk, krump), break dance si tecktonik.

De la infiintarea ei, in 2006 si pana astazi Trouble Crew si-a dobandit un renume in lumea showbiz-ului. Pentru ei dansul nu inseamna simpla executie a unor miscari, ci inseamna pasiune, dorinta, vis, lupta, munca, prietenie, CARACTER, AMBITIE SI PERSONALITATE.

Prin coregrafiile concepute de Paul Gheorghe si executiile impecabile ale dansatorilor sai, Trouble Crew a reusit sa demonstreze cat este de importanta prezenta dansatorilor alaturi de artisti pentru a face intr-adevar spectacol.

Pintre artistii de succes cu care Trouble Crew colaboreaza se numara: Elena Gheorghe, artista pentru care coregrafia Trouble Crew a avut un rol determinant in castigarea Editiei Nationale a Eurovision 2009, Dalma, Andra, Cristina Rus, Anda Adam, Wassabi, Domnul Problema, Alb&Negru, Cristina Spatar, Ana Maria Ferentz, Shock etc.

Totodata, Trouble Crew participa la cele mai importante emisiuni TV la diferite posturi (TVR, Antena 1, Antena 2, Antena 3, ProTV, Euforia etc) si la cele mai importante spectacole din tara (Eurovision Romania, Eurovision Moscova, Callatis, Romanian Music Awards, Premiile MTV).

Devin castigatorii primului loc la “National Street Dance Contest”. Mai mult, in 2007, in Serbia, in cadrul Concursului Sud – Est European organizat de International Dance Organization, obtin primele locuri pe podium.

In 2008, la cea de-a VI-a ediţie a Festivalului – concurs „Nymphea Dance”, organizat la Oradea, Trouble Crew castiga locul 2 pe podium la sectiunea break-dance.

In luna martie a anului 2010, are loc primul campionat de dans Hip Hop International Romania, unde Trouble Crew obtine din nou primele locuri pe podium. La sectiunea Hip Hop Solo-fete, locurile 1 si 3 revin celor din Trouble Crew.

Premiul pentru cea mai bună coregrafie, i-a revenit lui Paul Gheorghe, coregraful trupei. La sectiunea Formatii peste 18 ani, Trouble Crew obtine locul 2 podium, si o data cu acesta posibilitatea de a reprezenta Romania la Hip Hop International in perioada 28 iulie – 1 august. Concursul se va desfasura in Las Vegas, Nevada, unde peste 2000 de dansatori din 30 de tari vor intra in concurs pentru a castiga titlul de campioni mondiali ai street-dance-ului.

Proiectul se bucura deja de vizibilitate in mass-media romaneasca, Trouble Crew avand cateva aparitii la emisiuni TV cu show-ul cu care au concurat la HHI Romania. Obiectivul Trouble Crew este de a ocupa din nou un loc pe podium si de a face cunoscuta evolutia dansului din Romania la nivel international chiar in Las Vegas.