Aikido healing

AIKIREI – AIKIDO HEALING este o arta martiala pur non-violenta si este o imbinare perfecta intre AIKIDO si REIKI.
In acest sens, aceasta arta martiala se preteaza foarte bine atat adultilor dar si copiilor fiind o modalitate de autoperfectionare pe toate planurile, respectiv fizic, mental dar si spiritual.
Introducerea sedintelor de AIKIDO HEALING in cursurile oferite de BODYEXPRIM reprezinta o diversificare a modului in care se poate face miscare dar si echilibrare energetica in cadrul clubului.

Inot copii

Programul de initiere inot se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 12 ani. Sub indrumarea directa a unui profesor specializat, aceste cursuri inot copii urmaresc invatarea si perfectionarea inotului, prin jocuri si exercitii iubite de copii. Copiii vor folosi diverse materiale ajutatoare pentru adaptarea la mediul acvatic.

Street dance

Cursurile scolii de dans Trouble Crew isi propun sa formeze nu numai dansatori, dar si oameni. Oameni care capata incredere in sine, oameni care invata sa iubeasca dansul si care inteleg cat de importanta este miscarea pentru sanatatea noastra fizica si mentala.

Gym & dance

Aceasta clasa vizeaza imbinarea optima a mijloacelor specifice gimnasticii artistice, aerobice, ritmice si dansului. Obiectivele antrenamentelor sunt dezvoltarea sanatoasa si armonioasa a corpului, prelucrarea variata a musculaturii si formarea unei tinute corecte.

Balet

Copiii vor insusi continutul de baza al dansului clasic, vor executa exercitii la bara de perete si la centru, structuri de dans, coregrafii.