Interval workout

Interval Training este un tip de antrenament fizic dicontinuu, care implica o serie de exercitii cu intensitate variata, de la cea mai mica, la cea mai mare, intercalate cu perioade de odihna sau relaxare.

Hard training

Clasa de Hard Training are o intensitate medie spre mare si pune accent pe solicitarea analitica a tuturor grupelor musculare, in regim de viteza.

Pump it

Pump It este o clasa de aerobic care are ca scop antrenarea intregului corp intr-o singura ora.  Mai pe scurt, un antrenament intens de tonifiere pentru principalele grupe musculare.

Yoga

Exista diferite stiluri yoga, diverse metodologii si descendente: Hatha yoga, Jnana yoga, Ashtanga yoga, Bhakti yoga, Tantra yoga, Kundalini yoga, Karma yoga, Raja yoga. Desi ghidate de principii diferite, toate aceste stiluri de yoga sunt profund interconectate si au un numitor comun: sa ne ajute sa aplicam intelepciunea profunda a filozofiei yoga in viata de zi cu zi, sa ne ajute sa ne transformam si sa ne vindecam, contribuind in acelasi timp la transformarea si vindecarea planetei pe care traim.

Aikido Healing

AIKIREI – AIKIDO HEALING este o arta martiala pur non-violenta si este o imbinare perfecta intre AIKIDO si REIKI.
In acest sens, aceasta arta martiala se preteaza foarte bine atat adultilor dar si copiilor fiind o modalitate de autoperfectionare pe toate planurile, respectiv fizic, mental dar si spiritual.

TRX

TRX este un concept nou de antrenament de grup, foarte indragit de practicantii de activitati aerobice. Antrenamentul TRX foloseste pentru executarea exercitiilor un chit de antrenament special, suspendat in tavan. Utilizarea benzilor TRX incurajeaza folosirea propriei greutati pe diferite planuri de inclinatie. 

Aqua Gim

AquaGym reprezinta efectuarea exercitiilor aerobice si fitness in apa. Apa amortizeaza socurile, tendoanele si articulatiile fiind astfel protejate. 

Inot piscina

Clubul BodyExprim oferta membrilor acces la piscina interioara, incalzita si intretinuta conform standardelor europene. Piscina este dotata cu sisteme de recirculare si filtrare permanenta a apei iar purificarea aerului este asigurata de o instalatie de climatizare si dezumidificare automata.

Zumba fitness

ZUMBA este foarte eficient. Nu este doar aerobic. Este mai mult de atat, este amuzant si distractiv si te ajuta sa rezisti in program pana vei reusi sa obtii rezultatele dorite.

Pilates

Pilates reprezinta o forma de antrenament care implica tonifierea musculaturii, formarea muschilor supli si alungiti. Miscarile corpului sunt controlate si progresive.

Cycling

Cyclingul este o forma de antrenament efectuat pe biciclete stationare care ii obliga pe practicanti sa depuna un efort intens.

Rebound AAS

Distractia, tonifierea, distrugerea celulitei, precum si multe alte avantaje ale acestui program, sunt asigurate de exercitiile executate pe o minitrambulina profesionala. Rezervarea trambulinelor se face la receptia clubului.

Aerial Yoga

Aerial Yoga este o activitate aeroba care combina principiile traditionale din yoga cu elemente din gimnastica acrobatica, dans, pilates si exercitii calistenice (care folosesc greutatea propriului corp).

Passion dance

Daca doriti sa luati “foc” veniti la Passion Dance. O clasa plina de temperament, caracter si expresivitate.

Silhouette contour

Silhouette Contour este o clasa ce are ca obiective modelarea si definirea armonioasa a grupelor musculare.

Butt & ABS

Lectie de forta pentru fortificarea muschilor plexului abdominal si a fesierilor.

Circuit fitness

Clasa de Circuit Fitness se adreseaza ambelor sexe.

Varietatea “atelierelor” de lucru va va solicita intens organismul dezvoltand forta, rezistenta, viteza si coordonarea.

Fitball

Fitball reprezinta un nou program aerobic care foloseste pentru efectuarea exercitiilor o minge de fitness.

Step aerobic

Este unul dintre genurile cele mai populare in domeniul fitnessului.Stepul niciodata nu va permite sa va plictisiti, obligandu-va sa-l experimentati in mod continuu.

Total Body Workout

Clasele de Total body Workout au fost create cu scopul de a imbunatati performantele oamenilor in activitatile zilnice. Antrenamentul functional foloseste miscarile naturale, pe care le facem de zi de zi, executate cu o anumita intensitate, implicand obiecte precum gantere, mingi medicinale, steppere, corzi elastice etc.

Abt Abs

Abt Abs este o clasa  de forta pentru fortificarea muschilor coapselor, feselor si abdomenului.

Dance aerobic

Dance aerobicul este o clasa cardio care combina elemente din gimnastica aerobica si dans, cu ajutorul carora se formeaza structuri coregrafice distractive si foarte iubite de cursanti.

Stretching

Stretching-ul reprezinta o tehnica de prelucrare analitica a aparatului locomotor, care implica intinderea controlata a grupelor musculare, intr-o maniera activa sau pasiva. 

Deep work

Simti nevoia de ceva nou, diferit, care sa aduca mai multa adrenalina in viata ta?! Un posibil raspuns este deepWORK® – “antrenamentul viitorului” cum l-au numit specialistii in fitness!

Body art

BodyART® este un program de fitness holistic, bazat pe cele 5 elemente din medicina tradițională chineză (pământ, lemn, foc, metal și apă), în care ființa umană este văzută ca o uniune între corp, minte și suflet.

Afro dance workout

Dansul fara muzica nu e arta! Cu ajutorul vocii, instrumentelor si percutiilor a luat nastere muzica traditionala africana.

Kangoo Jumps

Kangoo Jumps este o clasa cardio si de tonifiere, benefica persoanelor care vor sa slabeasca cat si celor care vor sa isi mentina greutatea si sa aiba un tonus bun. Este un sport pe care il poate face oricine, insa este interzis persoanelor cu spondiloza cervicala si femeilor gravide. Mai multe studii de specialitate sustin ca principalul beneficiu il reprezinta evitarea impactului direct cu solul si protejarea coloanei si articulatiilor. Kangoo Jumps imbina cu succes distractia, relaxarea si sportul.

Kempo Fitt

O combinatie de miscari din sporturile de contact cu exercitii de conditionare fizica streching si gimnastica aerobica, pentru modelare, tonifiere si pierderea in greutate intr-un mod antrenant  in ritmul muzicii.